On taas kivat olot- heti kun kortisonikuuri loppui, vatsa teki överit. Siinä se eilinen ilta meni migreenin kanssa. Menin jo ajoissa nukkumaan. Aamulla ei taas mikään ruoka käynyt ja uudestaan migreeni. Tekee niin tai näin. Kroppa suorastaan inhoo eloa.

Kauppakassi on todella kallistunut. Ostin repullisen ruokaa, jossa ei ollut edes kanaa tai lihaa pääruuaksi ja osa oli tarjoustuotteita sekä lisättynä pyykinpesuaine ja hammastahna. Yhteensä 35 euroa. Ei ollut karkkia tai mitään hyvää edes.

Meillä on ruokaviikko jaettu erilaisiin päiviin eli on salaattipäivä, pastapäivä, keittopäivä, puuropäivä, viikonloppuna isotöisemmät liharuuat ja pataruuat tai uuniruuat (pizzat, lasagnet). On tehty erilaiset ohjeet päivittäin ja kaikille erikseen ostoslistat. Sekä 3 viikon vaihtuvalista. Eli jos kaupassa ei ole hyviä tarjouksia, niin listan voi ottaa käyttöön. Toki sesonkituotteet voi ottaa käyttöön kuten parsat ja uudet perunat vuoden ajan mukaan. Ensimmäisen ruokalistan tehtiin vuonna 2004, kun tehtiin diagnoosit tarkemmin, ja tarkistus ruokalistaan 2006, kun kalapäivät ja tofu jätettiin kokonaan pois pahentuneen allergian aikaan.  Sitten on päivitetty nämä listat 2010 jälkeen myös viime vuonna.

Jos rahat on tiukassa, niin parin päivän satsin voi tehdä ihan hyvin. Joskus voi jäädä myös pakasteeseen.

Tänään yritän saada vatsaa kuntoon. Jogurtti voisi auttaa.

Illalla kaupungille. Onneksi on ihania ystäviä jotka ymmärtää!