Olen väsy ja kortisonikuurilla. Niin. Pakko mikä pakko. En taas olisi millään halunnut aloittaa, mutta nokkosrokko ja sopimattomat ruoat (lue: pinjansiemen maistuu ja haisee vahalle, yrtit homeelle) voittivat tämän taiston. Onneksi ei nyt paista aurinko! Voi siis hyvällä omalla tunnolla syödä kuuri loppuun ja käydä ulkona.

Precosa on uusi hyvä tuote, joka vie osan vatsaoireista. Minun kohdalla ei tosin kaikkea vie. Mutta pahin aika lievenee... ja se on oikein hyvä. Toiseksi sain imodiumin reseptin, joten siihenkin sain lisää apua. Tiesittekö että yleislääkäri ei uusi medrol eli kortisonireseptiä, jos kauniisti pyytää vastaanotolla? Oli se minullekin aika yllätys. No, me keski-ikäiset ollaankin niin valmiita juoksemaan jatkuvasti lääkärissä, not.

Teen kaikki arjen askareet, mutta aamut ovat vaikeita ja kankeita, ennen kuin olen saanut lääkityksen kuntoon. Lääkearsenaali on huima, rahaakin on palanut kolminkertainen määrä edelliseen vuoteen tai ylipäätään. Toisaalta ei ole tarvinnut kahviloissa luuhata tai alkomahooliakaan ottaa, sen verran karut jälkkärit olisivat. Joten olen säästänyt jollain tapaan lääkkeisiin.

Ymmärrän teitä kaikkia joilla on oireita, myös teitä "uudempia" yllätyssairaita!