Olikin ihan hyvä aika käsillä, kun allergiat olivat vähän aikaa aisoissa. Kuivuus ja nyt sitten sateet tekevät sen taas - saan nyt lisää oireita. Niissä riittää tekemistä.

Olen urhea ja ajattelen myös muita. Suren Espanjan junaturman uhreja, luen suomalaisten kesätapahtumien nurjan puolen ja ryven eksistenssin ongelmassa. Mutta kun ilta tulee, niin häiritsee vielä lisäksi oma voimattomuus.

Kainalot alkavat kirvellä. Peräpukamat tulevat. Mikään ruoka, jota olen kesän syönyt ei enää käy. Ja jatkuva illalla murehtiminen vie ruokahalut ja nukkumahalut. Lääkitys on sama. Sitten vielä ihottumaa, nokkosrokkoa ja hirvittävä punotus.Varsinkin suihkun jälkeen. Käytän edelleen allergia-tuotteita.

Keuhkoihin koskee. Olen yrittänyt jumpata Namastejoogan tahtiin.Käynyt pidemmillä kävelyillä. Kunto pitäisi olla hyvä, vaan eipä ole.

Meille ehdotettiin lomaa. Vähävaraisena ja sairaana sen viettäminen on niin ja näin. Unelmoin siitä kun tämä kaikki on loppu allergian suhteen, niin pääsen reissuun. Niin ei tule tapahtumaan, mutta on aina hyvä unelmoida.

Vain unelmilla on siivet!