On se jännä juttu, kun kortisonikuurin jälkeen pitäisi ottaa droppia kuuriin. En haluaisi syödä kuuria, mutta pidemmän päälle se on hyvä asia. Uskon ja toivon, että ensi viikolla on parempi olo.

Kuurin aikana aurinko aiheuttaa heti aurinkoihottumaa. Siksi vieläkin kun olen auringossa saan ihottumaa. Sekin menee ohi.

Kun kuuri päättyi tukkoisuus palasi. Täydet lääkekuurit on päällä. Täytynee jotenkin jaksaa. Tehtäviä en voi jättää, ei kerta kaikkiaan ole varaa jättää tekemättä.

Särkylääkkeet - on vain yksi vatsaystävällinen eli panadolit. Joskus aikoinaan sain migreeniin tulehduskipulääkkeet ja kun vatsa alkoi oireilla, niin nekin kiellettiin. Särkylääkkeitäkään ei voi aina syödä, koska ne voivat hyvin tehdä riippuvaiseksi ja särkylääkepäänsärkyyn ei auta mikään.

Jos on lihasongelmia, niin mielelläni käyttäisin esimerkiksi mobilatia. Mutta siinä ei ole vatsaystävällistä ominaisuutta, joten käytän sitä vain kortisonikuurin aikana. Muuten pitää käyttää muita droppeja.

Niin ja aromaterapia. Olen käyttänyt niitäkin, mutta koska nenä valehtelee niin tuoksujen perusteella teen vääriä valintoja. Jotkut ihotautilääkärit kieltävät aromaterapian, jotkut eivät.

Kesäkuu on jo pitkällä ja pitäisi helpottaa pian.