Aloitin sitten kortisonikuurin eli 6-5-4-3-2-1. Onneksi oli vähän tapahtumia ja juhlia täksi viikonvaihteeksi, niin sain ihan rauhassa  oireilla. Nokkosrokkoon tuo lääke auttaa hyvin. Aurinkoa pitäisi välttää, ei siis hätää kun ei tarvitse olla missään erityisesti. Vältän aurinkoa ja otan rauhallisesti.

Kesä tuntuu alkavan. Harmi ettei taaskaan ole lomaa. Silloin pitäisi olla"kunnon" töissä, että saisi oikean kesäloman ja oikein luvan kanssa. Määräaikaisuuksilla painiessa sitä ei ole enkä usko että tuleekaan. No, tämä on elämääni. Ja siihen on totuttava.

Juhannussuunnitelmat menivät ihan pipariksi. Olemme olleet monia vuosia kivojen ystäviemme kanssa juhannuksen vietossa jossain päin Suomea. Nyt ei. Ei ole varaa eikä muitakaan resursseja. Yleensä syön tuon kortisonikuurin lähempänä juhannusta, jotta voi olla muittenkin ihanien immeisten kanssa juhlinnassa mukana. Nyt ei tarvii.Ottaa suunnattomasti päähän.

Syynä on että pärjäämme minun rahoillani vielä 4 kuukautta ja puoliskoni ei saa mistään mitään korvauksia. Ei ole saanut maaliskuun puolen välin jälkeen mitään korvauksia, eikä saa. En tässä rupea ruotimaan sen enempää. Me emme hoitaneet asioita oikealla tavalla. Tyhmästä päästä saa kärsiä koko ruumis - ja moni muukin. Ei auta, pakko vaan yrittää. Suomessa ei ole mitään suojaa tuohon hekilökohtaiseen konkurssiin.

Tämä tuo muutosta myös minun kesääni. Seuraavia asioita en pysty hoitamaan eli apteekin isoa laskua tai lääkärissä käyntiä (en omaa enkä ihotautilääkäriä, kun tuokin peijoona on yksityinen). Pakolliset särkylääkkeet ja heinix onnistuu ja onneksi suola on vielä halpaa. Mutta mitä ei? Avamys (voih), silmätipat, xyzal (en voi siis vaihtaa lennosta, kun lääkäri ei uusinut reseptiäni), ventoline (ehkä 1 jos oireet eivät parane kortisonilla), aqualan (onneksi on vielä purkin pohjalla) ja mitä muita niitä olikaan?  Pikkasen surettaa, mutta toivoo kuivaa loppukesää (ettei ole hometta).

Visalla on laskua apteekista (huom. jos tätä lukee, niin pankista tullaan kohta sekin lopettamaan, mutta kun veivät minun henkilökohtaisen virkailijankin niin vieköön sitten tuhkatkin pesästä). Tietokonettani ette saa ja tätä yhteyttä, koska tarvitsen tätä työssäni.

Hyvä päivä! Mutta olkoon.