On hyvä suunnitella etukäteen ruokailua, jonka pidämme meidän residenssissä täällä 4-kerroksessa. Täytyy tietää myös vieraiden allergiat ja muut inhokit. Täytynee myöntää, ettei minulla ole montaa paikkaa mennä syömään jonkun kotiin siis tarkoitan, tosin ei taida olla montaa ravintolaakaan. Listani allergioista on pitkä ja omituinen.

Teemme siis ruokaa, joka sopii ja peräti maistuu kaikille. Yritämme aloittaa parsalla, jossa ei hollaindaisea voi olla kananmunan ja sitruunan takia. Pääruoaksi on pitkään haudutettua naudan lihaa perunan kera ja viimeisenä täytekakku. Lihaliemikuutiossa ei saa olla lisäaiheita, kuten 200. Sipuli ja paprika mukaan ihanan tuoksuvaan mössöön.

Täytekakussa saa olla vain pari kananmunaa, paljon sitä ei voi olla enempää, koska raakana se tuo heti reaktion ja lisäämme täytteeseen tuorejuustoa (tavallinen philadelphia käy, ei kuitenkaan maustettuna). Sitten marjoista käy vadelmat, mustikat ja herukat. Niistä on nyt kakussamme vadelmia (keitettyjä jos ei ole kotimaisia). Kermakakkuhan siitä tulee,nam.

Ja juomat toki. Meillä ei kuivin suin tarvitse olla. Läpiaterian vettä ja kuohuviiniä. Kodin emäntä ei voisi muutenkaan monia erilaisia alkoholituotteita juoda, koska sopivammat ovat vain kirkkaat viinat ja kuohuviini eli lista on lyhyt. Lisäaineet tekevät tehtävänsä monissa tuotteissa. Toki muu väki voi saada avecin.

Tämähän näyttää lupaavalta! (Odottakaapa kun menen kylään tai seminaareihin johonkin keskelle ei mitään! Kortisonikuuri on usein pakollinen matkakaveri)