Väsynyt olo. Olen rauhoittanut elämää taasen. Tosin päätyötäni en jätä - ennen kuin se on valmis.

Nyt on ollut poskionteloissa kipua ja tukkoisuutta. Duactit oli pakolliset apuun. Tule apuun duact! Samalla sain sen odottamani flunssan ja kuumeilun.

Olen käynyt kaupassa ja nyt on ollut kauppakassina auto, joten liikaa en ole saanut happea ja pölyä. Nyt on pahin heinäaika ja pujo. Vaikkei allerginen niille ole, niin allergisuus ei häviä kesällä mihinkään.

Kuumeilu on aloittanut tavanomaisen hyppelynsä. Ensiksi sitä oli kunnolla pari päivää, kunnes se aloitti sen, että välillä on välillä ei. Tämä johtaa usein poskiontelo- tai keukoputken tulehdukseen. Yritän ottaa rauhallisesti, ettei enää pahane. Silloin kun poskiontelot vuosia sitten punkteerattiin, niin kuume normalisoitui eli nousi flunssassa ensiksi korkealle ja sitten hävisi flunssa ilman jälkitauteja.

Huomenna on onneksi ei mitään tarvitse tehdä päivä, kun sataa ja hyppelehtivät homeitiöt pääsevät valloilleen. Ei kiinnostaisi, mutta minkäs teet!

Väsymys iski. Lopettelen taasen ja kiitän jos ja kun olet jaksanut lukea vuodatustani. Jos kerrot minulle joskus oireistasi, niin en vähättele niitä yhtään. Ymmärrän kireyden, pahanmielen ja väsymyksen. Empatiaa ja sympatiaa tulee täältä roppakaupalla.

Se on varma se!