Nyt sitten tuli takapakkia. Kortisonikuuria ei uusita, jos ei mene terveyskeskukseen. Resepti on uusittu vuodesta 2004, jolloin sain homeallergian ja myöhemmin diagnoosin allergioista. Apteekki josta kysyin sanoi että ei ole uusittu, vaikka menin viemään paperisen reseptin terveysasemalle. No, mulla on vielä paperinen resepti vuodelta 2006. Jos vakavalta näyttää niin menen terveyskeskukseen.

Nyt on perikset tulossa (-pukamat) ja eivät meinaa millään pysyä poissa. Yritän syödä säännöllisesti, mutta kun ei halua syödä, kun olo on paha ja pahenee. Keuhkoihin sattuu. Symppaan allergisia lapsia, jotka pärjäävät urheasti ja jatkavat leikkimistä. Minä en ole urhea, vaan oireellinen kitisijä.

Eli vaihe 2 alkoi. Aina päättää että kestää paremmin nämä vuosi vuodelta. Eipä niin käy. Odottakaapas kun 3 vaihe alkaa, niin olot pahenee ja kitinä kasvaa. Neljännestä vaihetta puhumattakaan. Niin seuraava on koivun aika eli kolmas vaihe ja olo huononee enemmän. Silloin käyn suolahuoneessa pari kertaa viikko ja syön usein sen kortisonikuurin. Mikä sitten on 4 vaihe?

Juhannuksen jälkeen alkaa  homeallergiat. Eli heti kun koivu alkaa hellittää, niin alkaa jo seuraava vaihe. Sitä kestää kostean syksyn loppuun. Jännitän aina lähevätkö pääskyset pikkasen aikaisemmin kuin kosteus häviää?

Olen heinäkuussa yrittänyt käydä maalla ja esimerkiksi festareilla. Olo on kuin jyrän alle jäänyt ja varsinkin sen jälkeen. Myös olo siellä itse tapahtumassa on tunkkainen ja päänsärky on voimakas. Joten voin jo unohtaa ulkoilmatapahtumat. Tosin menen nyt elokuussa festareille. Pakko elääkin.

Vuodatusta, sitä tosiaan!